OVERLAY WERKT!
Neem contact op
Tel: +316 55 78 00 00

Aerials

Moon Entertainment biedt professionele service voor het maken van luchtopname/luchtvideo voor bedrijven, commercials, films, videoproducties of luchtfoto projecten.

Onze professionele beeldmakers en getrainde piloten maken de creatieve vertaalslag van uw doelstellingen naar kwalitatief hoogwaardige beelden.

We maken gebruik van high-end onbemande quadrocopters die het mogelijk maken om vanuit bijna ieder denkbare hoek te filmen en fotograferen. Een combinatie van uw of onze beelden vanaf de grond zal geweldige producties als resultaat hebben.

De luchtfoto's en luchtvideo's zijn ook uiterst geschikt voor media- en marketingdoeleinden. Ook bieden ze verrijking bij vastgoed projecten en inspecties.


Waarom luchtfotografie en luchtvideo met onbemande helikopters?

Er zijn meer manieren om luchtfoto’s en luchtvideo’s te maken: met bemande helikopters, heliumballonnen of hoge statieven. Bemande helikopters zijn duur, luidruchtig en milieuonvriendelijk. Hoge statieven leveren enkel statische beelden op. Het optuigen van heliumballonnen is zeer tijdrovend. Dit gaat voor de onbemande helikopters van Moon Entertainment niet op.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan, informeer naar de mogelijkheden of een demonstratie.